Midsommardagen

Hej alla läsare!
Dagen började med att Nisse läste ett stycke ur bibeln som väckning. Sedan morgonbön och frukost.
Temat på teorilektionen var Etik, Moral och förståelse, m.m. På lunchen så fick vi ett oväntat besked om att det skulle vara Oscars-gala på kvällen. Så vi blev indelade i olika grupper som var nominerade till olika kategorier. Vi fick en timme och typ 40 minuter på oss att fixa våra sketcher.
Sen var det dags för musikalpass. Det gick bra och allt blir faktiskt bara bättre och bättre. Efter musikalpasset var det middag, sen började Oscars-galan! Ledarna var olika kändisar, t.ex. Niklas var Lady Gaga och Wille var Johnny Depp. I slutet av galan hade ledarna gjort en egen film, vi skrattade så vi nästan grät (eller inte riktigt, men det var galet roligt!). Efter galan var det dags för andakt, då sitter vi på filtar på golvet och lyssnar på ledarna när de läser om någonting viktigt. Idag berättade Nisse och Fanny om hur viktigt det är med vänner och att man ska ta vara på dem.
Jag håller med! Sen sjöng Fanny "Utan dina andetag", det var så himla fint! Just nu läser ledarna Nalle Puh för oss. Det gör vi nästan varje kväll och det är lika roligt varje gång.
Kramar från Matilda, Amanda F, Erika, Sofie, Mikaela och Andrea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0