Midsommarfredag

Hej, det är Emil och Björn igen.
Idag blev vi väckta av att ledarna kom och hoppade i vårt rum och sjöng. Sen hade vi morgonbön, som vanligt. Frukosten var underbar... Som vanligt.
Efter det var vi i kyrkan och såg Niklas (Tommy) och Karin (Maria) gifta sig, och Karin började skratta under sitt löfte, men det var intressant att se ändå.
Sen hade vi lektionspass och snackade om hur killar och tjejer är och hur killar och tjejer borde vara. Det var inte sant, men det var fler tjejer i killgruppen än killar... Sen var det lunch, klassisk midsommarlunch med det mesta. Och så var det dags att göra i ordning midsommarstången. Sen vart det dans, sång och lekar hela eftermiddagen och det var riktigt roligt! Vi lekte säckhoppning, sked och potatis och dragkamp med mera. Glömde säga att allt detta var med det andra lägret som är här samtidigt. Det var kul att få umgås lite med dem.
Till middag blev det grillat och vi hade bordsplaceringar och så fick lite random människor hålla tal om random saker. Jag (Björn) fick snacka om hur de gula rävarna åt upp allt i sin väg i Spanien och att om man såg dem så skulle man döda dem för att rädda naturen.
Sen på kvällen blev det disco, på discot var de schlagertema. Alltså skulle alla klä ut sig "Schlageraktigt".
Björn och Emils outfit för discot:
Björn: Rosa t-shirt från Prada och ett par beigea shorts, från Gucci så klart!
Emil: T-shirt och shorts från Prada så klart!
Discot innehöll mycket dans musik och trevliga människor.
Sedan var det dags för mässa och efter det gick vi och la oss!
Hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0