Sista heldagen - Måndag

Igår var vår sista hela dag på lägret. Men förmiddagen var precis som vanligt, vi gick upp och hade morgonbön, frukost och sedan lektion fram till lunch. Det var vår första riktigt varma dag här så vissa badade 2 gånger.
Sen var det dags att repetera musikalen, för vi skulle nämligen visa upp den för det andra lägret som bor här på Graninge. Det gick bra och publiken verkade också gilla den.
Efter det hade vi vår sista kvällsfika där vi fick reda på att vi skulle ta med oss våra snusnäsdukar till kvällsaktiviteten. Vi undrade allihop vad vi skulle ha dem till. Lite senare kom svaret; Vi fick sätta på oss dem som ögonbindlar och vi gick runt på Graninge (ledda av ledare). Samtidigt fick vi uppleva allt som Jesus var med om från den sista måltiden till korsfästelsen. (=Korsvandring)
Sista stationen var uppe på ett berg med kvällsmässa. Där sjöng vi lite och hade det mysigt. Vi fick jättefina korshalsband som Cissi hade gjort. Vi var alla ledsna eftersom det var vår sista kväll tillsammans och vi fick höra några riktigt fina tal.
Kramar från Paula och Aliide
Hopp i vattnet!


Aliide

Sofie

Andrea

Therese, Malin och Aliide

Amanda F
Korsvandring

Mikaela, Marina, Aliide, Hanna, Gabriella och Ledar-Frida

Ledar-Niklas, Erika, Ledar-Matilda

Ledar-Frida och Ledar-Fanny, kvällsmässa på berget

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0