Torsdag

Vi vaknade av att ledarna väckte oss med Pokemon. Sedan hade vi morgonbön och frukost. Klockan 10.00 pratade vi om döden, och begravning. Vi tittade på dödsannonser och sen fick vi sätta oss i små grupper och prata om våra möten med döden.
Klockan 12.30 var det lunch, och vi fick pannkakor, mums! Efter "lunchrasten" hade vi musikalpass, då vi för första gången fick spela upp pjäsen utan manus, vilket gick jättebra och alla var jätteduktiga! Vi fick också sjunga lite, även det gick jättebra och alla verkligen tog i så hela rummet skakade.
Till middag fick vi hamburgare. Hela dagen ÖSTE regnet ner, så på den lediga tiden satt vi bara inne och myste i soffan. Under återkopplingspasset fick vi se massa tavlor, som en tjej (som brukar vara ledare här) hade gjort. Tavlorna handlade om tonårsproblem. En väldigt bra utställning. Efter det hae vi 2 timmar danspass, då vi fick lära oss slutet på dansen till musikalen.
På kvällen var det en jättefin andakt. Ledarna framförde "Born this way" på ett mycket fint sätt. Det blev många tårar under hela dagen.
Imorgon(idag) är det midsommarafton!
Många kramar till er där hemma från Malin, Marina, Therese och Celine.
Psst! Kolla gärna in tavlorna vi fick se på Elins hemsida! / Ledarna
www.konstigare.se - Elin Kjörrefjord

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0